Welkom op mijn website

Op deze site kunt u een indruk krijgen van de vondsten die ik met de metaaldetector heb gedaan in de afgelopen 27 jaar. Deze zijn voornamelijk gevonden in mijn woonplaats Wanroij en in St.Hubert en verder in andere plaatsen in de regio zoals Mill, Grave, Velp (NB) en Escharen. Al deze plaatsen liggen in het Noordoosten van Brabant.

Er staan ongeveer 175 afbeeldingen van vondsten op. In de komende periode zal het aantal foto's van voorwerpen nog verder worden uitgebreid. Er zijn toelichtende teksten bij de opgenomen foto's geplaatst. Verder is er een linkenpagina en is er daarnaast onder "algemeen" een beschrijving van het zoekgebied met verder wat algemene gegevens opgenomen.

Naast de foto's is er een artikel van mij (met foto's) opgenomen zoals dat enkele jaren geleden in het blad De Detector Amateur is verschenen.

Heeft u reacties op de site, de opgenomen determinaties of wat dan ook e-mail me dan gerust. Kijk ook even bij de "onbekende voorwerpen" in het fotoboek.

Heeft u ooit iets gevonden in Wanroij en u doet er niets mee, mij kunt u er een groot plezier mee doen.  Ook voor informatie over archeologische vondsten in Wanroij houd ik me aanbevolen. Laat het me even weten !!!!!!!!

Tot ziens en bedankt voor uw bezoek.

Marc van der Straaten

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK